Анита Симеонова GoGeyond

Култура | Сугестопедия Френски език

Заглавие проект

Анита Симеонова е основател и мениджър на СУГЕСТОПЕДИЧЕН ЦЕНТЪР GO BEYOND, сугестопедагог по френски език за възрастни и деца. Тя е инициатор и автор на различни проекти, свързани с разпространението на сугестопедията в детски градини и училища. Работи за създаването на сугестопедични материали по френски, немски и испански език за деца и юноши.  

Науката Сугестопедия е оригинална система за усвояване на знания без стрес, напрежение и умора. Сугестопедията е плод на дългогодишната работа, изследвания и наблюдения на проф.д-р  Георги Лозанов, лекар психиатър, психотерапевт, физиолог на мозъка и педагог. В хода на обучението се прилагат разнообразни средства за радостно и пълноценно общуване, които активират резервния комплекс на човека. Ефектът от интензивното обучение, характерно за сугестопедията, дава резултат след 5 седмици. Наблюдава се и благоприятен ефект върху здравето и социално-психологическата активност на курсистите, защото се работи със специално подбрана класическа музика и артистични похвати. 

Създадохме с Brimki атрактивно представяне на Анита Симеонова, което е вградено в началната страница на нейния сайт. Представихме интерактивно личността и дейността на Анита Симеонова, нейните впечатляващи постижения, предлаганите сугестопедични курсове по френски език, споделихме контактите за връзка с нея. За целта използвахме микс от медийни средства – текст, изображения, слайдшоу, музика, линкове. Препоръчваме горещо курсовете на Анита Симеонова и работата с нея – прекрасен човек и професионалист. 

Година

2023

Дизайн

Brimki.net в сътрудничество с
Анита Симеонова

Използвани елементи

изображение, снимки,
текст, слайдшоу, музика, линкове

Подходящо за

представяне на преподаватели
езикови школи, оживяване на сайт,
електронна брошура,
бизнес представяне

Уебсайт

Подобни

Проекти

Khan Academy

Khan Academy

Грамотност.bg

Грамотност.bg

Читалище Синева

Синева, Синеморец

На учителя с любов

На Учителя с любов

Бързи книги

Бързи книги / Fastbooks

Театър на сетивата

Театър на сетивата

Scroll to Top