Сдружение “Байкария” | Brimki

Пътувания, Карти | Карта Алабак

Сдружение “Байкария”

Сружение „Байкария“ е неправителствена организация, която вече 18 години пътешества из планините в България и по света и развива успешно множество инициативи – създаване на мрежа от велотрасета и пешеходни маршрути в Родопите, маркиране на повече от 1000 км горски пътища и пътеки, организиране на приключенски лагери за деца и младежи, издаване на карти и пътеводители.

Едно от последните начинания на “Байкария” е разработването, съвместно със Сдружение “Алабак” на родопския рид Алабак, където с помощта на стотици доброволци двете сдружения прочистват и маркират десетки километри и пътища и разработват непознати пешеходни и колоездачни маршрути. В рамките на дейността им в края на 2021 се появява модерна хартиена туристическа карта на Алабак, в която маршрутите са представени по два начина: картографски и като картосхема.

С помощта на нашите Бримки представяме по трети начин картата на Алабак, добавяйки в нея интерактивно съдържание с вградени текст, видео, изображения, линкове към допълнителна информация и препратки към пешеходните и веломаршрути, разработени от “Байкария”.

Година

2022

Дизайн

Байкария
в сътрудничество с Brimki

Използвани елементи

карта, снимки, линкове, вградено видео, вградена интерактивна карта за маршрути

Подходящо за

пътуване,
пешеходен и велотуризъм,
картотекиране на региони и обекти

Уебсайт

Подобни

Проекти

Costa Toscana

Costa Toscana

Екскурзия до Норвегия

Premier Tours / KRUIZI.BG

360 imaged Krim

Воронцовски дворец

Foto Pohod Stara planina

Поход с приятели

Scroll to Top