Екскурзия до Норвегия | Brimki

Пътувания | Екскурзии

Бели нощи и Фиорди в Норвегия

Профи Травъл Център
e оторизирана ИАТА агенция и лицензиран туроператор, известен с организирането на бутикови пътувания на малки групи до 6-те континента. За изминалите 10 години агенцията е изпратила групи с подготвени собствени водачи до Бразилия и Аржентина, Чили и Великденски остров, Перу, Колумбия и Еквадор с о-ви Галапагос, Канада и САЩ с Хаваи, Гватемала, Коста Рика и Панама, Индия, Непал и Бутан, Южна Корея, Китай с Тибет и Япония, Индокитай – Мианмар, Тайланд, Камбоджа, Лаос и Виетнам, Австралия и Нова Зеландия, ЮАР, Ботсвана и Зимбабве, Кения и Танзания и още много други дестинации!

Всички екскурзии на Профи Травъл Център се организират в най-подходящото време и сезон и с необходимия комфорт и сигурност на пътуването – настаняването е само в 4* и 5* хотели и лоджове!

По всички програми се прилага отстъпка за лоялни клиенти, пътували вече с Профи Травъл Център, както и при записване на повече от 4 човека заедно.

Екипът на агенцията е с над 20 години опит и е вдъхновен да създава перфектните пътешествия за Вашата колекция от незабравими спомени!

Чрез нашите Brimki създадохме интерактивно представяне на екскурзията “Бели нощи и Фиорди в Норвегия”, организирана от Профи Травъл Център за периода 24.06 – 30.06.22, насочвайки вниманието на аудиторията към срока за ранно записване, най-подходящото време за посещение на Норвегия, към включените 4-звездни хотели и акценти в програмата. Вградихме видео за най-красивия фиорд на Норвегия – Гайрангер, под звуците на тематично подбрана музика подчертахме впечатляващите места и преживявания, които предлага екскурзията, с препращане към цялата програма на пътуването.

Година

2022

Дизайн

Профи Травъл Център
в сътрудничество с Brimki

Използвани елементи

Изображения, текст,
вградени видео и музика,
линкове към сайт и
pdf документ

Подходящо за

туристически агенции,
представяне на дестинации,
екскурзии и програми за пътуване

Уебсайт

Подобни

Проекти

Costa Toscana

Costa Toscana

Сдружение “Байкария”

Premier Tours / KRUIZI.BG

360 imaged Krim

Воронцовски дворец

Foto Pohod Stara planina

Поход с приятели

Scroll to Top