Costa Toscana

Пътувания | Круизи

Costa Toscana

Вълнуващ круиз с кораба Costa Toscana

Щастливи сме да споделим вдъхновяващ пример как партньорство може да ни отведе на ексклузивен круиз в Средиземно море и обвърже опит и идеи в ценно сътрудничество. 

В края на май – началото на юни 2023 екипът на Brimki.net беше поканен от Premier Tours и Kruizi.bg на борда на кораба Costa Toscana – най-новото бижу на круизната компания Costa със задачата да създадем с Brimki цялостно дигитално представяне на круизното пътуване и предадем по автентичен начин нашите преживявания. 

Радваме се да презентираме готовия проект – уникален интерактивен пътеводител, който представя мащабно кораба, предоставя автентично съдържание и ценни съвети от и за пътешественици. 

Проектът съдържа 10 подкатегории, в рамките на които може да се запознаете подробно с кораба, каютите за настаняване, храната и заведенията на борда, възможностите за спорт и забавления, да разгледате всяка от дестинациите по маршрута на кораба, да видите изгревите и залезите сред морето и усетите как протича животът на борда.

Разгледайте, насладете се, потопете се в пресъздадената атмосфера, резервирайте своето следващо пътуване с Kruizi.bg и Costa Toscana.

Година

2023

Дизайн

Екипът на Brimki
в сътрудничество с Kruizi.bg

Използвани елементи

изображения, снимки, видеа
текст, слайдшоу, музика, линкове
Giff анимации

Подходящо за

представяне на круизни пътувания
кораби, туристически агенции,
настанявания, активности

Уебсайт

Подобни

Проекти

Сдружение “Байкария”

Екскурзия до Норвегия

Premier Tours / KRUIZI.BG

360 imaged Krim

Воронцовски дворец

Foto Pohod Stara planina

Поход с приятели

Scroll to Top