Umni.bg: Лесният AI чатбот

За бизнеси | Ползите на AI чатбота

Umni.bg: Лесният AI чатбот

Umni.bg: Лесният AI чатбот

Мисията на Umni.bg е да направи използването на разговорния AI чатбот за обслужване на клиенти, маркетинг и продажби лесно и достъпно финансово и технологично. Платформата Umni.bg дава възможност на бизнесите да автоматизират комуникацията с клиентите онлайн и офлайн самостоятелно, без технически знания и умения, чрез създаване на дигитален асистент с разговорен AI (умен чатбот) за сайта според своите специфични нужди и нуждите на клиентите.

AI чатботът на Вашия сайт поема нощните смени, почивните дни и празниците. Той отговаря на често задаваните въпроси, приема заявки, подпомага продажбите и маркетинга, ангажирането с клиентите 24/7 на един или повече езици, събирането на клиентски данни от първа и нулева страна за бизнес цели (забравете за бисквитките!) и много други ползи – за сайта, за бизнеса, за клиентите и партньорите, за персонала.

Разработихме с Brimki интерактивен проект за основните предимства от използването на AI чатбот, създаден на платформата Umni.bg. В различни Бримки вградихме изображения или видео с повече информация, линкове към полезни материали, заявка за безплатен 14-дневен пробен период и анкета за обратна връзка от потребителите. Проектът е достъпен на български и английски език и вграден в сайта Umni.bg. 

Година

2023

Дизайн

UMNI.BG
в сътрудничество с Brimki

Използвани елементи

Видео като основно изображение,
текст, изображения, линкове,
вградена анкета

Подходящо за

цялостно представяне
на платформа и ползи за бизнеса
на различни езици

Уебсайт

Подобни

Проекти

Aesthetic EXPO health & innovation

Aesthetic EXPO

Дигитална бизнес визитка

Миглена Аврамова Forever

“Велинов и партньори”

3DVU shop

3DVU.shop

Elestra

“Хюманконсултинг”

Цветелина Николова

Magi Markova, SBA Bulgaria

Scroll to Top