Magi Markova, SBA Bulgaria | Brimki

За Бизнеси | Бизнес визитка

Magi Markova, SBA Bulgaria

Magi Markova, SBA Bulgaria

SBA Group е международна спедиторска компания с фокус във въздушния и морския транспорт. Компанията стартира през 2007 г. и успешно развива своята спедиторска дейност в Албания, Сърбия, България, Румъния, Кипър и Гърция.

С професионален опит и вътрешнофирмена организация с удължено работно време вече 11 години SBA България помага на клиенти и партньори да пестят най-скъпата стока – Времето и да го инвестират в основния си бизнес, организирайки за тях доставки на стоки от и до цял свят.

Маги Маркова е управляващ съдружник в SBA България ООД, част от холдинга SBA Group. Нейният професионален опит в обслужването и продажбата на въздушни товари е повече от 18 години. От 2011 година Маги Маркова основава и инвестира в успешното развитие на българския офис на SBA Group.

Екипът на Brimki създаде интерактивна дигитална визитка за Маги Маркова, с която тя ще се представи в Международната конференция за логистични партньорства в Дъблин (юни 2022). Върху нейната стандартна бизнес визитка вградихме допълнителна информация – представяне на SBA Group с линк към уебстраницата на компанията, бутон за изпращане на запитване, контактна информация, като добавихме и втора бизнес визитка на Маги Маркова, представяйки нейния професионален опит, сертификати и обществена дейност. Създадохме пулсиращи иконки с логото на компанията. Постигнахме съвременно и иновативно решение за качествено представяне в международни форуми и конференции – проект, който може да бъде развиван и надграждан и в бъдеще. 

Година

2022

Дизайн

Маги Маркова
в сътрудничество с Brimki

Използвани елементи

бизнес визитка, изображения,
иконки - лого на компанията,
текст, линкове към сайт,
вградена втора бизнес визитка

Подходящо за

Участие в международни конференции и форуми,
интерактивно бизнес представяне,
дигитална бизнес визитка

Уебсайт

Подобни

Проекти

Aesthetic EXPO health & innovation

Aesthetic EXPO

Дигитална бизнес визитка

Миглена Аврамова Forever

“Велинов и партньори”

3DVU shop

3DVU.shop

Elestra

“Хюманконсултинг”

Цветелина Николова

Foto Виолета Мачева

MAGIC OUTDOOR

Scroll to Top