Smile Foundation

Каузи| Подкрепа на младежи без родители

Фондация Смайл

Фондация Смайл е създадена през 2000 година от сърцати хора и доброволци с фокус – подкрепа на младежи, които след навършване на 18 години отпадат от социалната система и на които предстои интегриране в обществото.

Работата на Фондация Смайл е свързана с изграждане на защитени жилища за тийнеджъри без родителски грижи, където те биват подкрепяни в техния житейски път. 

Фондацията осигурява дом и безопасна социална среда в “Къща Надежда” в центъра на София. Там младите хора получават сигурност, приемане и любов, изграждат умения и полезни навици, които остават за цял живот. 

Подкрепяйки благородната дейност на Фондация Смайл ние създадохме интерактивен проект с Brimki, интегриран в сайта на Фондацията, с който представяме Защитеното жилище за младежи  “Къща Надежда”. 

Акцентите в проекта са насочени към начините, по които всеки би могъл да помогне на Фондация Смайл, като предостави средства за реновиране на Защитеното жилище за младежи, като дари строителни материали или подпомогне здравословния начин на живот на младите хора в къщата. 

Ще се радваме да открием още Добротворци, които биха се включили в подкрепа на каузата на Фондация Смайл. 

Година

2023

Дизайн

Brimki.net в сътрудничество с
Фондация Смайл, Teza.bg,
CopyVibes.eu

Използвани елементи

изображение, снимки,
текст, линкове

Подходящо за

представяне на фондации
каузи, обществени инциативи
Неправителствени организациип

Уебсайт

Подобни

Проекти

Foto Smart Social Care

Smart Social Care

Читалище Синева

Синева, Синеморец

Foto hope.bg

„Надежда за малките“

Foto Supermama

Supermama

Scroll to Top