Д-р Антонина Кардашева

За бизнеси | Личностно представяне

Д-р Антонина Кардашева

Д-р Антонина Кардашева е Доктор на психологическите науки, сертифициран управленски консултант, дипломиран психолог и психотерапевт, дипломиран лайф и екзекютив коуч.

Д-р Кардашева е сертифициран експерт по Емоционална интелигентност – трето, най-високо ниво към ISEI, Национален координатор за България по Емоционална интелигентност (ЕИ), сертифицира и обучава специалисти по ЕИ и е техен ментор по пътя им към професионална реализация в областта. 

В професионалната си практика, Д-р Кардашева работи като HR консултант по стратегическо управление, треньор по групово-динамичен тренинг и меки умения, организационно поведение и управление на лични емоционални инвестиции.

Като изследовател, тя стандартизира, верифицира и адаптира за България метода за Емоционалната интелигентност като личностна черта (TEIQue) и е една от световните изследователи в тази област.

Д-р Антонина Кардашева е автор на учебни пособия и няколко монографии, между които: “Психология за родители” – две издания и “За емоционалната интелигентност и индивидуалните различия на българите”.

Д-р Кардашева работи и има публикувани статии и научни доклади в областта на бизнес консултирането, психология на детското развитие и девиантното поведение, психодиагностика на личността, семейна психотерапия и консултиране, Емоционална интелигентност.

С респект и уважение, ние създадохме Интерактивно представяне с Brimki за Д-р Кардашева – елегантно презентиране на нейната личност като уникален ​​Архитект на знанието. За целта използвахме аудио въведение в света на Д-р Кардашева с нейния глас, слайдшоу със снимки, красива музика, представяне на предстоящите за 2023 година Събития, Обучения и Супервизии на Академия “Архитектура на знанието”, публикувани на нейния уебсайт

Благодарим за доверието и горещо препоръчваме възможността за изграждане на красив архитектурен модел на знанието и живота с Д-р Антонина Кардашева!

Година

2023

Дизайн

Brimki.net в сътрудничество с
Д-р Антонина Кардашева

Използвани елементи

изображение, слайдшоу със снимки,
текст, музика, линкове, аудио запис

Подходящо за

бизнес представяне на личности
психотерапевти, ментори,
лектори, консултанти

Уебсайт

Подобни

Проекти

Дигитална за уебсайт

Дигитална бизнес визитка

Forever

Миглена Аврамова Forever

Foto konsultatska kashta velinovi i partnyori

“Велинов и партньори”

3DVU.SHOP

3DVU.shop

Елестра

Elestra

Хюманконсултинг

“Хюманконсултинг”

Foto Tzvetelina

Цветелина Николова

biznes vizitka magi markova 1

Magi Markova, SBA Bulgaria

Foto Виолета Мачева

MAGIC OUTDOOR

Scroll to Top