Д-р Антонина Кардашева

За бизнеси | Личностно представяне

Д-р Антонина Кардашева

Д-р Антонина Кардашева е Доктор на психологическите науки, сертифициран управленски консултант, дипломиран психолог и психотерапевт, дипломиран лайф и екзекютив коуч.

Д-р Кардашева е сертифициран експерт по Емоционална интелигентност – трето, най-високо ниво към ISEI, Национален координатор за България по Емоционална интелигентност (ЕИ), сертифицира и обучава специалисти по ЕИ и е техен ментор по пътя им към професионална реализация в областта. 

В професионалната си практика, Д-р Кардашева работи като HR консултант по стратегическо управление, треньор по групово-динамичен тренинг и меки умения, организационно поведение и управление на лични емоционални инвестиции.

Като изследовател, тя стандартизира, верифицира и адаптира за България метода за Емоционалната интелигентност като личностна черта (TEIQue) и е една от световните изследователи в тази област.

Д-р Антонина Кардашева е автор на учебни пособия и няколко монографии, между които: “Психология за родители” – две издания и “За емоционалната интелигентност и индивидуалните различия на българите”.

Д-р Кардашева работи и има публикувани статии и научни доклади в областта на бизнес консултирането, психология на детското развитие и девиантното поведение, психодиагностика на личността, семейна психотерапия и консултиране, Емоционална интелигентност.

С респект и уважение, ние създадохме Интерактивно представяне с Brimki за Д-р Кардашева – елегантно презентиране на нейната личност като уникален ​​Архитект на знанието. За целта използвахме аудио въведение в света на Д-р Кардашева с нейния глас, слайдшоу със снимки, красива музика, представяне на предстоящите за 2023 година Събития, Обучения и Супервизии на Академия “Архитектура на знанието”, публикувани на нейния уебсайт

Благодарим за доверието и горещо препоръчваме възможността за изграждане на красив архитектурен модел на знанието и живота с Д-р Антонина Кардашева!

Година

2023

Дизайн

Brimki.net в сътрудничество с
Д-р Антонина Кардашева

Използвани елементи

изображение, слайдшоу със снимки,
текст, музика, линкове, аудио запис

Подходящо за

бизнес представяне на личности
психотерапевти, ментори,
лектори, консултанти

Уебсайт

Подобни

Проекти

Aesthetic EXPO health & innovation

Aesthetic EXPO

Дигитална бизнес визитка

Миглена Аврамова Forever

“Велинов и партньори”

3DVU shop

3DVU.shop

Elestra

“Хюманконсултинг”

Цветелина Николова

Magi Markova, SBA Bulgaria

Scroll to Top